Yazarlar

Yazarlarımıza, her biri birbirinden değerli yazılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız… Ad sırasına göre dizinlenmiş saygıdeğer yazarlarımızın yazılarını her hafta yayınlamaya çaba göstereceğiz. Yazarların tüm yazılarına ulaşmak için adlarını tıklamanız yeterlidir…

   Alp Kırıkkanat Belir Can
 Cem Gürdeniz Derya Eren
Derya Şerif Yarkın Gökhan Karakaş
 Halil Özsaraç  Hilmi Özden
İsmail Tosun Saral İsmet Hergünşen
   M. Süheyl Konuksay Kadircan Keskinbora
Mehmet Turgay Kürüm Mustafa Özbey
Mustafa Solak Nevrez Koylan
Pınar Sarıyıldız Sedat Şenermen
Selçuk Tekin Özer Süleyman Kalman
Turgay Bülent Göktürk Vural Çavuşoğlu
Yurdagül Çolakoğlu

YASAL BİLGİ VE UYARI

Sitemizde yayınlanan makale ve yazılar, yazarın kişisel görüşünü temsil eder. ÇamLimanı Akademi’nin resmi görüşü olarak kabul edilemez. Makale yazı ve görsellerin kullanımında kaynaklanan her türlü hukukî ve cezaî sorumluluk yazarına aittir.

Her türlü ad, görsel ve içerik hakları ÇAD’a aittir. Herhangi bir metin ya da bölüm ÇAD izni olmadan alınmaz. ÇAD ad ve logosuna ait tüm ticari marka hakları ÇAD’a aittir. ÇAD, bu sitede yer alan reklam ve ilanların, reklamvereni, reklama konu mal ya da hizmeti, reklamın içeriği vb. gibi konuların hiçbiri üzerinde doğrudan kontrol hakkına sahip değildir. Bir başka ifade ile ÇAD’ın bu sitede yer alan reklamların yayınlanması dışında söz konusu reklam içeriği ve/veya reklamveren ile herhangi bir bağlantısı, işbirliği ya da ortaklığı bulunmamaktadır. Reklam ve ilanlara konu mal ya da hizmet sunulması ile ilgili her türlü hukukî ve cezaî sorumluluk da reklamverene aittir.

ÇAD Yayın Kurulu, yazarların gönderdiği yazıların tamamını ya da bir bölümünü yayınlayıp yayınlamamakta özgürdür. Yayınlanan eserlerle ilgili yazara telif hakkı ödenmez. (ÇAD 21/1)