Balyoz kumpas şehidi kıymetli meslektaşım AMİRAL CEM ÇAKMAK

9 yıl önce bugün Balyoz kumpas şehidi kıymetli meslektaşım, dava ve koğuş arkadaşım merhum Amiral Cem Çakmak’ı toprağa verdik. Amerikalı 5 Filo Komutanı Amiral W.Gortney 2008 yılında Bahreyn’de deniz haydutluğu ile ilgili bir toplantıda Deniz Kuvvetleri Harekat Eğitim Daire Başkanı Amiral Cem Çakmak’a “artık Türk donanması Amerikan Donanmasına bir rakip haline gelmiştir “ diyordu. Gereğini FETÖ ve iktidar ortakları yaptı. Kumpas davalar yaratıldı. 2007 sonrası Cumhuriyet Donanmasının en iyilerini hedef aldılar. Amiral Cem Çakmak sahte dijital delillerle 3,5 yıl Hasdal ve Silivri’de öz vatanında tutsak edildi. Silivri’de yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 3 Temmuz 2015’de onu kaybettik.

Aramızdan ayrılışının 9. Yıldönümünde değerli meslektaşım, dava arkadaşım ve dostum Balyoz kumpas şehidi Amiral Cem Çakmak’ı ve tüm kumpas şehitlerini rahmet, minnet, vefa, özlem ve saygı ile anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum.

Kimi yaşayanların korkak, onursuz, dönek ve güç sarhoşu zübük ruhlarının aksine, mahkeme heyetine, ihanet içinde olanlara ve yanımızda görünüp güce secde edenlere meydan okuyan asil ruhunu saygıyla selamlıyorum. Değerli kardeşim şüphen olmasın Bahriye’nin gücünü Atatürk’ten alan gerçek ruhu seni sonsuza dek bağrına basacaktır. Türk milletinin kalbinde, mavi vatanın derinliklerinde, donanmanın deniz ufkundaki her savaş gemisinin pruvasında kutup yıldızı gibi parlayacaksın. Rotan cennet olsun.

Cem Gürdeniz